📞  06 - 39774350

  info@curamet.nl

home over ons specialistische zorg vacatures contactprofessionals

Vacatures


Verzorgende IG

De organisatie

Curamet thuiszorg is een jonge organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij zijn een geliefde organisatie. Onze cliënten staan centraal en geven ons een zeer hoge waardering. Dankzij onze medewerkers, want het gaat om de zorg die zij leveren. We weten waar we staan en we weten waar we naar toe willen. En we hebben jou daarbij nodig.

Werken bij Curamet is werken bij een betrokken organisatie. We zijn betrokken met onze cliënten en we zijn betrokken met elkaar. Wij geven zorg zoals zorg bedoeld is. Bij Curamet doe je er toe. Je bent belangrijk voor de cliënt, en je bent belangrijk voor je collega’s. Wij zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen iets van je, maar je krijgt er veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, fijne collega’s. Een zeer ervaren manager, uit het werkveld, die jou in raad en daad bijstaat.

Jouw werkomgeving

Een klein en flexibelwerkend, capabel team. Variatie in de hulpvraag. Soms eenvoudig, soms complex. Regelmatige uren, of juist niet? Dit vraagt om teamwork en dat is het. Teams zijn actief in Delft, Westland, Delfland, Maassluis en Vlaardingen.

Wat ga je doen?

Binnen jouw team verzorg je zelfstandig cliënten. Je rapporteert, overlegt waar nodig, signaleert veranderingen. Curamet innoveert, jij innoveert mee. Preventief, pre-hospitaal, ADL, palliatief, oncologisch, technisch team. We doen het allemaal.

Wat breng je mee?

• Je bent in het bezit van het mbo-diploma verzorgende IG niveau 3.
• Je bent klantgericht, stressbestendig, daadkrachtig en collegiaal.
• Je bent in staat om met verschillende partijen te communiceren.
• Je hebt Rijbewijs B.

Wat bieden wij?

• Een goed salaris in FWG 40; tussen de € 1.940 en € 2.870 (afhankelijk van werkervaring) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
• Bovenop je salaris ontvang je een onregelmatigheidstoeslag (ORT) volgens CAO VVT.
• Ontwikkeling en scholing vinden wij heel belangrijk en wij stimuleren jou hierin. Zo kun je bijvoorbeeld de opleiding verpleegkunde niveau 4 gaan volgen als je deze ambitie en de capaciteiten hebt.

Meer informatie

Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met
Anneke Rijsdijk op 06 39774350 of anneke.rijsdijk@curamet.nl
Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met
John van Leeuwen op 06 41760566, of office@curamet.nl

Interesse gewekt?

Je kunt ook je CV met motivatiebrief sturen naar: hr@curamet.nl
Dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op voor een verdere kennismaking.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.